Még egyedül – kamaszok, fiatal felnőttek

Ezt a korszakot a tanulás, önmagunk megismerése, a személyiségünk megerősödése, az életre szóló barátságok kötése, az önállóságunk és a világ felfedezése teszi számunkra különlegessé. A “még egyedül” állapot lehetőséget ad a fent említett területeken való fejlődés mellett a másik nem képviselőivel való ismerkedésre is. Programjaink vidám, barátságos légkörben zajlanak, melyek középpontjában a Biblia tanítása van.  A Krisztusba vetett hit egy olyan közös igazodási pont minden még egyedül lévő fiatal számára, amely jó alapot adhat arra, hogy Isten után egy életre szóló módon elkötelezhesse magát egy másik személy számra is.

Ifiklub

Ahol felteheted a legnyugtalanítóbb kérdéseidet az Életről, annak értelméről, az igazságról, jóságról, Isten tervéről, párválasztás, pályaválasztás, tetkó, stb. témákban – és azt olyanokkal beszélheted meg, akik a Te nyelvedet beszélik – és mindehez segítségetekre van egy szuper, felülmúlhatatlan Életvezetési Használati Útmutató is. Ne habozz, gyere el, lapozz bele…

A beszélgetésen túl játszunk (ping-pong, csocsó, darts, és más vidám, de nem dedós;) csapatjátékok), és bizony falatozásra is sor szokott kerülni.

Több fotó megtekinthető az alkalmainkról, az ifjúság Instagram oldalán.

Mikor?

Alkalmaink: hetente, szombatonként 18 órától

Hol?

Veresegyházi Baptista Gyülekezet Imaházában

Kikkel?

Kapcsolattartó